Hvordan får jeg console frem

Der er mange, som har spørgsmål om, hvordan man får konsollen frem i Counter Strike Source.
Derfor har vi valgt at ligger en guidee ud om hvordan på vores hjemmeside.

Nedenfor er der en simpel måde at få konsollen frem, hvis der efterfølgende er problemmer, er du velkommen til at spørger Nightmare eller en anden på forummet eller ingame.

  1. Åben “Steam: Bibliotek” menuen.
  2. Højre-klik på Counter-strike: Source og vælg punktet “Egenskaber”.
  3. Følg billedet af “Egenskaber” vinduet og klik på “Instil startinstillinger”, derefter indtast -console og tryk på “Ok” efterfulgt af “Luk”.

Ud fra det der står over er det nu muligt at starte Counter Strike Source inkl. konsollen.
Hvis du nu ikke vil have at konsolen kommer frem når du starter Counter Strike Source.
Men derimod ønsker at binde den, så den kommer frem på en bestemt knap, så følg de næste par trin.

  1. I konsollen skriver du: bind “F1” “toggleconsole” (hvis du vil ha det til en anden knap, ændres F1 til den knap du vil have i stedet for) og afslut med enter.
  2. Hvis du lukker consolen nu, burde du kunne går ind i et spil og trykke F1 (eller den tast du selv valgte, og consolen burde kommer frem igen)

Hvis du derimod ønsker at fjerne konsollen så den ikke åbner ved opstart af Counter Strike Source, men først når du trykker på den knap du bandt konsollen til, skal du gøre følgende.

  1. For at fjerne konsollen fra opstart, skal du igen ind i “Egenskaber” for Counter Strike Source og fjerne -console fra “Instil start instillinger”.
  2. Nu skal du bare Trykke på “OK” og fremover har du mulighed for at bruge F1 (eller kanppen du valgte) til at åbne og lukke konsollen inde i Counter Strike, uden at konsollen starter op under opstartningen af Counter Strike Source

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *